Over ons

Ron.D Engineering eigenaar Ron Davids is uw partner in (hard)soldeer processen. Wij leveren soldeerlegeringen, toebehoren en complete oplossingen op het gebied van (hard)soldeer en haar toepassingen.

Onze kernactiviteiten zijn gericht op het bieden van leveringsbetrouwbaarheid, flexibiliteit, technische ondersteuning, snelle service en kwaliteit aan kleine en grote bedrijven. Dit alles tegen marktconforme prijzen.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring zijn wij zeer goed bekend met (hard)soldeer processen.

Ron.D Engineering is actief op het gebied van o.a.:

√ Verwarming en ventilatie

√ Airconditioning en koeling

√ Warmtewisselaars en radiatoren

√ Diamant- en hardmetaal gereedschap

√ Elektrotechniek

√ Medische gereedschappen

√ Loodgiet- en installatietechniek

√ Metalen meubelen

√ Fiets fabrikanten

Wij zijn onafhankelijk en zodoende zeer flexibel in het leveren van verschillende producten/merken. Al de door ons gekozen producenten leveren producten waarvan de kwaliteit (wereldwijd) bewezen is. Allen zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Voor u hebben een breed scala aan producten samengesteld om aan uw behoeften/eisen te voldoen.

Ook uw proces optimalisatie is bij ons in goede handen. Wij assisteren u bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste legeringen en verwarmingsprocessen. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse toeleveranciers van o.a. soldeermachines en toebehoren, automatisering en warmtebronnen.

Ons kantoor bevindt zich in het midden van Nederland van waaruit we bedrijven in zowel Nederland als Vlaanderen leveren.

 

Contact

We horen graag de wensen, opmerkingen en feedback van onze klanten.

Om met ons in contact te komen, vragen we u onderstaand formulier volledig in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

RON.D ENGINEERING
brazing & soldering solutions

Zuiderlaan 28D, 6905 AE Zevenaar
Telefoon: +31 (0) 653 261 019
info@rondengineering.nl
KvK: 71414142

disclaimer
privacybeleid